Producten personaliseren

Jouw bedrijf is uniek!

Jouw bedrijf – of dat nu een hotel, restaurant, bar, café of cateringbedrijf is – is uniek. Daar horen ook unieke accessoires en materialen bij! ATMK begrijpt dat als geen ander en ziet de meerwaarde in van menublokken, snijplanken en serveerplanken van hoge kwaliteit, die écht bij het bedrijf passen. Wij maken deze producten daarom niet alleen van de beste materialen, maar willen ze ook graag voor je personaliseren. Zodat het echte eyecatchers worden.

Wat kan ATMK voor jouw (horeca) bedrijf betekenen? Download de zakelijke brochure hieronder en neem gerust contact op voor een offerte op maat, een persoonlijk en eerlijk advies of voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Download de brochure

Laseren en Graveren

Dankzij geavanceerde apparatuur in combinatie met moderne software, kunnen we snijplanken, serveerplanken, menublokken en zelfs Finest-producten voorzien van uiteenlopende afbeeldingen en teksten. Dat kan natuurlijk een logo zijn, maar ook versierende prints, een mooi plaatje of een uitnodigende tekst laseren of graveren wij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De laser brandt de afbeelding of tekst in het hout en is uiterst precies in te stellen. Hierdoor kunnen nuances aangebracht worden in de kleurintensiteit en zijn zowel lichtbruine tot bijna zwarte afbeeldingen mogelijk. Een mooie en opvallende optie voor het personaliseren van de producten!

Frezen

Zowel menublokken, snijplanken als serveerplanken moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. Door het frezen van gleuven, goten, verdiepingen of andere aanpassingen naar wens, maken wij de voor jou perfecte planken of blokken. We beschikken over standaardmodellen die zijn voorzien van goed doordachte gefreesde kenmerken, maar uiteraard kun je ook jouw product volledig door ons laten ontwerpen en op maat laten maken.

Doordat wij zelf over alle apparatuur beschikken voor het laseren, graveren en frezen van houten- en Finest-producten, kunnen wij zowel grote als kleine aantallen bewerken.

Jouw eigen Private Label

Met Finest snij- en serveerplanken

Met de introductie van onze Finest-lijn hebben we een uniek product met heel veel positieve eigenschappen uit de VS naar Nederland gehaald. Daar zijn we trots op! Toch hoeven wij niet overal onze eigen stempel op te drukken. Wil je een eigen private label ontwikkelen met dit product? Dan gaan we graag met je aan tafel. Voor grote en kleine aantallen kunnen we op maat gemaakte ontwerpen realiseren die onder jouw eigen naam gebruikt en/of verkocht kunnen worden. Of wil je dealer van onze Finest planken worden? Neem dan ook contact op met Karin voor de mogelijkheden. Wees welkom!

Neem contact op

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!

SHOP