Duurzame snijplanken van topkwaliteit

Een chef-kok zweert bij een messenset van hoge kwaliteit en een dito snijplank. De basis van een goed uitgeruste keuken! ATMK draagt daar graag een steentje aan bij. Wij vervaardigen handgemaakte snijplanken van uitsluitend FSC-gekeurd eikenhout uit Frankrijk of iepenhout uit Nederland. 100% natuurlijk en duurzaam!

Kwaliteit is naast duurzaamheid onze belangrijkste kernwaarde. Al onze snijplanken maken wij met de hand uit één stuk massief hout. Zo trekken de planken niet krom en gaan ze lang mee. Het voordeel van onze houten snijplanken is dat ze ook bijdragen aan een langere levensduur van uw messen; die worden aanzienlijk minder snel bot bij gebruik op ATMK-planken ten opzichte van glazen en leisteen planken.

Hygiëne in de keuken

Elke horecaondernemer krijgt ermee te maken: hygiëne. Een belangrijk aandachtspunt, zeker in de keuken! Onze houten snijplanken hebben van nature een antibacteriële werking; hout remt de groei van bacteriën en kan bacteriën zelfs uitroeien. Doordat we de snijplanken behandelen met witte mineraalolie, zijn ze bovendien voorzien van een goede beschermlaag die de plank nog beter bestand maakt tegen vuil en vocht.

Haal meer uit uw snijplank!

Een snijplank als serveerplank? ATMK maakt het mogelijk. De robuuste, warme uitstraling van de snijplank leent zich er perfect voor om uiteenlopende gerechten op te presenteren. Niet alleen in de keuken, óók op tafel! Personaliseer de snijplank daarnaast met een logo, afbeelding of tekst passend bij uw bedrijf, om het helemaal af te maken. Desgewenst frezen we een goot aan de buitenrand voor het opvangen van vleessappen en/of verdiepingen op maat voor onder andere (saus)schaaltjes en soepkommen. Lees meer over het personaliseren van uw snijplank!

Uniek in Nederland: finest snijplanken

Een snijplank met alle positieve eigenschappen van een houten plank, die ook in de vaatwasmachine kan? ATMK introduceert: Finest. Lees meer over dit unieke product!

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten! We denken graag met u mee en bespreken met plezier alle mogelijkheden omtrent maatwerk