Houten serveerplanken

Maak het verschil… met een houten serveerplank!

Een serveerplank is maar een serveerplank. Of toch niet? Bij ATMK denken wij daar heel anders over. Een serveerplank draagt namelijk bij aan de beleving in een horecagelegenheid. De beleving van gasten tijdens een borrel, een snelle lunch of een compleet diner. De totaalbeleving van een ambiance. Of het nu in een restaurant, bar, hotel, café of tijdens een catering op locatie is: een mooie serveerplank maakt het plaatje compleet!

Duurzame serveerplanken van topkwaliteit

Trots zijn wij bij te kunnen dragen aan de beleving van jouw gasten met onze ambacht. Alle serveerplanken van ATMK zijn handgemaakt. Wij maken uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd eikenhout uit Frankrijk of iepenhout uit Nederland. Zo waarborgen we de duurzaamheid van onze producten én de kwaliteit. Want daarmee maakt ATMK het verschil.

Wij vervaardigen alle serveerplanken uit één stuk massief hout om te voorkomen dat de planken kromtrekken en voor een langere levensduur. De serveerplanken dragen zelfs bij aan een langere levensduur van de messen, want die worden aanzienlijk minder snel bot als ze gebruikt worden op houten planken ten opzichte van glazen en leisteen planken.

Hygiënische serveerplank

Hygiëne is voor elk restaurant, hotel, café en voor elke bar en cateraar een belangrijk aandachtspunt. Dus ook voor ATMK! Onze houten serveerplanken hebben van nature een antibacteriële werking; hout remt de groei van bacteriën en kan bacteriën zelfs uitroeien. We behandelen bovendien al onze serveerplanken met witte mineraalolie. Dit zorgt voor een goede beschermlaag die de plank nog beter bestand maakt tegen vuil en vocht.

Mooi, functioneel en uniek

Wel of niet voorzien van een leren band; al onze serveerplanken zijn robuust, hebben een warme uitstraling en zijn dankzij het natuurlijke materiaal uitstekend te combineren met uiteenlopende interieurs. Toch is er meer nodig om van een mooie serveerplank een ATMK-plank te maken! We kunnen geheel naar wens de serveerplanken voorzien van een goot aan de buitenrand voor het opvangen van vleessappen en/of uitgefreesde verdiepingen voor onder andere (saus)schaaltjes en soepkommen. Ook kunnen we de plank voorzien van een logo, afbeelding of tekst naar keuze. Lees meer over het personaliseren van de serveerplank!

Uniek in Nederland: finest serveerplanken

Een serveerplank met alle positieve eigenschappen van een houten plank, die ook in de vaatwasmachine kan? ATMK introduceert: Finest. Lees meer over dit unieke product!

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!

SHOP