Room-divider

Creëer sfeer, uitstraling en karakter

De room-divider geeft door zijn ambachtelijke en gepersonaliseerde look iedere gewenste ruimte een natuurlijke boost. Of het nu om jouw kantoor- of horecaruimte gaat.

Waarom de room-divider in jouw ruimte?

Topkwaliteit

De room-divider is een handgemaakt product van hoge kwaliteit. Geen massaproductie, geen volledige automatisering. ATMK staat voor authentieke producten, met passie en plezier vervaardigd vanuit inspirerende en creatieve ideeën.

Duurzaamheid

ATMK werkt vol passie met natuurlijke materialen. De room-divider is gemaakt van FSC-gekeurd eikenhout uit Frankrijk. Zo waarborgen we de duurzaamheid van onze producten én de kwaliteit.

Natuur

Plants are friends! Planten hebben een zuiverende werking en zetten Co2 om naar zuurstof. Hierdoor wordt de lucht in jouw ruimte zuiverder en aangenamer. Maak de room-divider natuurlijker met fraaie planten.

Personaliseren

Een logo of tekst op hout zorgt voor een warme en professionele uitstraling. De room-divider krijgt hierdoor een persoonlijke touch, afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen. De room-divider zal een ware eyecatcher zijn.

Formaat

Met zijn perfecte afmetingen zorgt de room-divider ervoor dat je in de gewenste ruimte niet bewust hoeft na te denken over de 1,5 meter maatregel. De room-divider is door zijn afmeting namelijk volledig ‘anderhalve meter proof’. Daarbij kan de room-divider verrijdbaar worden gemaakt, zodat je hem eenvoudig en snel kunt verplaatsen.

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!

SHOP