Houten producten personaliseren

Jouw bedrijf is uniek!

Jouw bedrijf – of dat nu een hotel, restaurant, bar, café of cateringbedrijf is – is uniek. Daar horen ook unieke accessoires en materialen bij! ATMK begrijpt dat als geen ander en ziet de meerwaarde in van houten menublokken, snijplanken en serveerplanken van hoge kwaliteit, die écht bij het bedrijf passen. Wij maken deze producten daarom niet alleen van de beste materialen, maar willen ze ook graag voor je personaliseren. Zodat het echte eyecatchers worden.

Laseren en Graveren

Dankzij geavanceerde apparatuur in combinatie met moderne software, kunnen we snijplanken, serveerplanken, menublokken en zelfs Finest-producten voorzien van uiteenlopende afbeeldingen en teksten. Dat kan natuurlijk een logo zijn, maar ook versierende prints, een mooi plaatje of een uitnodigende tekst laseren of graveren wij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De laser brandt de afbeelding of tekst in het hout en is uiterst precies in te stellen. Hierdoor kunnen nuances aangebracht worden in de kleurintensiteit en zijn zowel lichtbruine tot bijna zwarte afbeeldingen mogelijk. Een mooie en opvallende optie voor het personaliseren van de producten!

Frezen

Zowel menublokken, snijplanken als serveerplanken moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. Door het frezen van gleuven, goten, verdiepingen of andere aanpassingen naar wens, maken wij de voor jou perfecte planken of blokken. We beschikken over standaardmodellen die zijn voorzien van goed doordachte gefreesde kenmerken, maar uiteraard kun je ook jouw product volledig door ons laten ontwerpen en op maat laten maken.

Doordat wij zelf over alle apparatuur beschikken voor het laseren, graveren en frezen van houten- en Finest-producten, kunnen wij zowel grote als kleine aantallen bewerken.

Uniek in Nederland: finest serveerplanken

Een serveerplank met alle positieve eigenschappen van een houten plank, die ook in de vaatwasmachine kan? ATMK introduceert: Finest. Lees meer over dit unieke product!

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!

SHOP