PERSONALISEREN

Uw bedrijf is uniek!

Uw bedrijf – of dat nu een hotel, restaurant, bar, café of cateringbedrijf is – is uniek. Daar horen ook unieke accessoires en materialen bij! ATMK begrijpt dat als geen ander en ziet de meerwaarde in van houten menublokken, snijplanken en serveerplanken van hoge kwaliteit, die écht bij uw bedrijf passen. Wij maken deze producten daarom niet alleen van de beste materialen, maar willen ze graag voor u personaliseren. Zodat het echte eyecatchers worden.

Laseren en Graveren

Dankzij geavanceerde apparatuur in combinatie met moderne software, kunnen we uw snijplanken, serveerplanken, menublokken en zelfs Finest-producten voorzien van uiteenlopende afbeeldingen en teksten. Dat kan natuurlijk uw logo zijn, maar ook versierende prints, een mooi plaatje of een uitnodigende tekst laseren of graveren wij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De laser brandt de afbeelding of tekst in het hout en is uiterst precies in te stellen. Hierdoor kunnen nuances aangebracht worden in de kleurintensiteit en zijn zowel lichtbruine tot bijna zwarte afbeeldingen mogelijk. Een mooie en opvallende optie voor het personaliseren van uw producten!

Frezen

Zowel menublokken, snijplanken als serveerplanken moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. Door het frezen van gleuven, goten, verdiepingen of andere aanpassingen naar wens, maken wij de voor ú perfecte planken of blokken. We beschikken over standaardmodellen die zijn voorzien van goed doordachte gefreesde kenmerken, maar uiteraard kunt u ook uw product volledig door ons laten ontwerpen en op maat laten maken.

Doordat wij zelf over alle apparatuur beschikken voor het laseren, graveren en frezen van houten- en Finest-producten, kunnen wij zowel grote als kleine aantallen bewerken.

Serveerplank