ATMK

Alles voor op tafel

Aan Tafel Met Karin: want de drijvende kracht achter dit ambachtsbedrijf is Karin den Dulk. Een creatieve, ondernemende en gepassioneerde vrouw die zich uitstekend een weg weet te banen in de stoere wereld der houtbewerking. Karin is binnen het bedrijf betrokken bij alle facetten. Van het maken van nieuwe ontwerpen tot aan het snijden, laseren en frezen van het hout. Toch is ATMK inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waarin ook haar man Michel en twee kinderen regelmatig werkzaam zijn. Eén ding staat vast: bij ATMK ligt de focus op vernieuwing, kwaliteit, duurzaamheid en het optimaliseren van de belevenis van de eindgebruiker.

ATMK staat voor méér

Ambachtelijk: handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Geen massaproductie, geen volledige automatisering. ATMK staat voor authentieke producten, met passie en plezier vervaardigd vanuit inspirerende en creatieve ideeën.

Transparant: een goede relatie met leveranciers en klanten is het uitgangspunt. Daarom geldt: afspraak is afspraak. ATMK geeft eerlijke adviezen en bouwt vertrouwen op bij uiteenlopende klanten, leveranciers en samenwerkingspartners.

Maatschappelijk betrokken: duurzaamheid speelt een grote rol; dit is terug te zien aan de producten, de productie én de locatie. Werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, regionale betrokkenheid en inzetten op samenwerking heeft altijd de voorkeur.

Klantgericht: alleen met oprechte aandacht voor de klant kunnen gepersonaliseerde producten succesvol worden. Een deskundig advies, korte lijntjes, persoonlijk contact en snelle levertijden maken van ATMK een klant- en servicegericht bedrijf.

Korte levertijden

ATMK houdt wel van een beetje snelheid. Zo zijn bestellingen tot circa 200 stuks binnen 15 werkdagen al klaar voor gebruik!

Wat kan ATMK voor jouw (horeca)bedrijf betekenen? Neem gerust contact op voor een offerte op maat, een persoonlijk en eerlijk advies of voor het doorspreken van de mogelijkheden.

CONTACT

Kleijweg 24
2635 BR Den Hoorn
Zuid-Holland

Telefoon 015-3642099

E-mail info@atmk.nl

Kleijweg 24
2635 BR Den Hoorn (Z-H)

TELEFOON 015-3642099

E-MAIL info@ATMK.nl

INFORMATIE

Referenties
Privacy Policy
Voorwaarden
Disclaimer