Houten menublokken

Een menublok als eyecatcher

De gasten hebben net plaatsgenomen in het restaurant, bar, café of hotel. Ze hebben nog niets te drinken of eten besteld, dus hoe geef je ze op dat moment al het unieke gevoel dat bij jouw etablissement hoort? Met een menublok! De menublokken van ATMK dragen namelijk bij aan de tafelbeleving en de totaalbeleving van de specifieke ambiance.

ATMK maakt het verschil

Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan jouw interieur met onze ambacht. Al onze menublokken maken wij met de hand. We gebruiken hiervoor FSC-gekeurd eikenhout uit Frankrijk of iepenhout uit Nederland. Niet alleen vanwege de duurzame eigenschappen, maar ook omdat dat onze hoge kwaliteit waarborgt. Zo maken wij het verschil

ATMK menublokken: mooi, functioneel en uniek

En hoe maak je het verschil? Door het menublok te personaliseren! Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een van de menublokken uit ons assortiment kiezen. Deze zijn onder andere voorzien van uitgefreesde verdiepingen voor peper- en zoutsets en één of meerdere gleuven voor de menukaarten. Deze modellen zijn naar wens te personaliseren; door het logo, een afbeelding of een tekst op het blok te laten laseren bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een zilver- of goudkleurig plaatje erop, waarin je bijvoorbeeld een QR-code of andere informatie kan laten graveren? Lees meer over het personaliseren van een menublok!

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!

SHOP