Menu + Accessoires

Een menublok als eyecatcher

Uw gasten hebben net plaatsgenomen in uw restaurant, bar, café of hotel. Ze hebben nog niets te drinken of eten besteld, dus hoe geeft u ze op dat moment al het unieke gevoel dat bij uw etablissement hoort? Met een menublok! De menublokken van ATMK dragen namelijk bij aan de tafelbeleving en de totaalbeleving van uw specifieke ambiance.

ATMK maakt het verschil

Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan uw interieur met onze ambacht. Al onze menublokken maken wij met de hand. We gebruiken hiervoor FSC-gekeurd eikenhout uit Frankrijk of iepenhout uit Nederland. Niet alleen vanwege de duurzame eigenschappen, maar ook omdat dat onze hoge kwaliteit waarborgt. Zo maken wij het verschil

ATMK menublokken: mooi, functioneel en uniek

En hoe maakt u het verschil? Door uw menublok te personaliseren! Dat kan op verschillende manieren. U kunt een van de menublokken uit ons assortiment kiezen. Deze zijn onder andere voorzien van uitgefreesde verdiepingen voor peper- en zoutsets en één of meerdere gleuven voor de menukaarten. Deze modellen kunt u naar wens personaliseren met een persoonlijke touch; door uw logo, een afbeelding of een tekst op het blok te laten laseren bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een zilver- of goudkleurig plaatje erop, waarin u bijvoorbeeld een QR-code of andere informatie kan laten graveren? Lees meer over het personaliseren van uw menublok!

Menublokken