Stevig, duurzaam en hygiënisch: Finest

Uniek in Nederland zijn de Finest snij- en serveerplanken van ATMK. Deze planken zijn gemaakt van dunne laagjes gerecycled papier. Doordat de vele lagen papier stevig met hars op elkaar geperst worden, ontstaat er een robuuste, solide en slijtvaste plank. Een duurzaam en onwrikbaar product dat héél lang meegaat.

Misschien wel het allergrootste voordeel voor horecaondernemers: de Finest snijplanken en serveerplanken kunnen in de vaatwasser! Dit in tegenstelling tot houten planken; een hygiënische en handige oplossing voor zowel in de keuken als op tafel. De Finest-planken kunnen een temperatuur tot wel 176°C verdragen, zijn bestendig tegen messen en de waterdichte houtvezels maken een levenslange garantie mogelijk. Uiteraard is het product uitgebreid getest én gecertificeerd door NSF (het National Sanitation Foundation). Niet voor niets zijn de van papier gemaakte planken in de Verenigde Staten al een groot succes.

Maak uw Finest snij- of serveerplank uniek!

Net zoals de ATMK houten planken zijn Finest-producten ideaal om op te snijden en voor het uitserveren van diverse gerechten. Doordat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen hebben alle planken een warme uitstraling, of u nu kiest voor zwart, licht- of donkerbruin. Ook zijn deze van papier gemaakte planken volledig te personaliseren met sapgoten, logo’s, afbeeldingen en teksten. Zo maakt u van uw snij- of serveerplank een onderdeel van uw interieur. Lees meer over het personaliseren van uw Finest-product!

Uw eigen Finest Private Label

Met de introductie van onze Finest-lijn hebben we een uniek product met heel veel positieve eigenschappen uit de VS naar Nederland gehaald. Daar zijn we trots op! Toch hoeven wij niet overal onze eigen stempel op te drukken. Wilt u een eigen private label ontwikkelen met dit product? Dan gaan we graag met u aan tafel. Voor grote en kleine aantallen kunnen we op maat gemaakte ontwerpen realiseren die onder uw eigen naam gebruikt en/of verkocht kunnen worden. Wees welkom!

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten! We denken graag met u mee en bespreken met plezier alle mogelijkheden omtrent maatwerk.