FINEST SNIJ- EN SERVEERPLANKEN

Stevig, duurzaam en hygiënisch: Finest

Uniek in Nederland zijn de Finest snij- en serveerplanken van ATMK. Deze planken zijn gemaakt van dunne laagjes gerecycled papier. Doordat de vele lagen papier stevig met hars op elkaar geperst worden, ontstaat er een robuuste, solide en slijtvaste plank. Een duurzaam en onwrikbaar product dat héél lang meegaat.

Misschien wel het allergrootste voordeel voor horecaondernemers: de Finest snijplanken en serveerplanken kunnen in de vaatwasser! Dit in tegenstelling tot houten planken; een hygiënische en handige oplossing voor zowel in de keuken als op tafel. De Finest-planken kunnen een temperatuur tot wel 176°C verdragen, zijn bestendig tegen messen en de waterdichte houtvezels maken een levenslange garantie mogelijk. Uiteraard is het product uitgebreid getest én gecertificeerd door NSF (het National Sanitation Foundation). Niet voor niets zijn de van papier gemaakte planken in de Verenigde Staten al een groot succes.

Maak uw Finest snij- of serveerplank uniek!

Net zoals de ATMK houten planken zijn Finest-producten ideaal om op te snijden en voor het uitserveren van diverse gerechten. Doordat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen hebben alle planken een warme uitstraling, of u nu kiest voor zwart, licht- of donkerbruin. Ook zijn deze van papier gemaakte planken volledig te personaliseren met sapgoten, logo’s, afbeeldingen en teksten. Zo maakt u van uw snij- of serveerplank een onderdeel van uw interieur. Lees meer over het personaliseren van uw Finest-product!

Uw eigen Finest Private Label

Met de introductie van onze Finest-lijn hebben we een uniek product met heel veel positieve eigenschappen uit de VS naar Nederland gehaald. Daar zijn we trots op! Toch hoeven wij niet overal onze eigen stempel op te drukken. Wilt u een eigen private label ontwikkelen met dit product? Dan gaan we graag met u aan tafel. Voor grote en kleine aantallen kunnen we op maat gemaakte ontwerpen realiseren die onder uw eigen naam gebruikt en/of verkocht kunnen worden. Wees welkom!

 

Onderhoud en extra informatie van de Finest snij- of serveerplank

Deze snijplank is gemaakt van duurzaam gerecyclede materialen zoals papier, hout en composiet, kan temperaturen verdragen tot wel 185֯ Celsius en is vaatwasmachine bestendig!! De ideale ondergrond voor hakken, snijden, fileren en zelfs het pannen.

De oppervlakten van de Finest by ATMK planken zijn vlekbestendig, maar zoals bij vele materialen het geval is, bestaat de mogelijkheid op vlekken als het oppervlakte in contact komt met producten of voedingsmiddelen die een hoog alkalisch gehalte hebben. Een aantal voorbeelden zijn lever, papaja’s, rode bieten.

Reinigen van de plank

Dit gaat eenvoudig met warm tot heet water en een mild reinigingsmiddel of nog gemakkelijker, in de vaatwasser! Laat de plank echter niet te lang in de vaatwasser staan als de machine klaar is, door de hoge temperatuur en luchtvochtigheid bestaat de kans dat de plank iets krom trekt. Dus machine klaar, planken er uit!!

Toch een keer vergeten de planken uit de vaatwasser te halen? Geen nood! Plaats de planken nogmaals in de vaatwasser en verdijder deze dan wel direct na het reinigen en de plank is weer recht!

Na langdurig gebruik kunnen snijsporen en verkleuringen ontstaan, deze zijn niet schadelijk voor de gezondheid en hebben geen invloed op de werking van de snijplank. Insmeren met een druppel olie brengt de originele kleur weer terug.

DE SNIJPLANK KAN  NIET IN DE MAGNETRON OF OVEN WORDEN GEBRUIKT

 

  • Vaatwasmachine bestendig
  • Goed voor uw messen
  • Hittebestendig tot 185֯ Celsius
  • Milieuvriendelijk en duurzaam materiaal