Desinfectiezuil vanaf €189,-

Sinds de uitbraak van het Coronavirus is een goede hygiëne belangrijker dan ooit. Met een verplaatsbare en mooie desinfectiezuil kan iedereen met gedesinfecteerde handen veilig en hygiënisch het pand bezoeken. Onze houten desinfectiezuil:

 • Is direct Leverbaar

 • Wordt gratis geleverd binnen een week

 • Kun je personaliseren met logo

 • Korting bij aanschaf +2 stuks

Telefonisch Offerte Aanvragen
Mail Offerte Aanvragen

Direct een desinfectiepaal aanvragen? Vul dan ons formulier in.

  Naam *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer *
  Aantal

  Opmerkingen
  Een desinfectiezuil voor in jouw pand, maar waarom die van ATMK?

  Goede hygiëne

  In deze tijd staat hygiëne hoog in het vaandel. Het goed desinfecteren van handen is hierbij een zeer belangrijk aandachtspunt. Op deze manier voorkom je dat ziektekiemen en bacteriën zich verspreiden. Met onze desinfectiezuil kunnen de handen van jouw bezoekers, collega’s, gasten en klanten snel en gemakkelijk gedesinfecteerd worden, waardoor je ze veilig kunt blijven ontvangen.

  Praktisch

  De desinfectiezuil heeft een praktisch formaat en kan in iedere gewenste ruimte geplaatst worden. Hij is gemakkelijk te verplaatsen en kan op een praktische plek worden neergezet, bijvoorbeeld bij de entree. Zo zie je de desinfectiezuil nooit over het hoofd en wordt de hygiëne gewaarborgd. De handige zeepdispenser is eenvoudig te bedienen, zodat handen gedesinfecteerd kunnen worden. Zo is de desinfectiezuil niet alleen hygiënisch, maar ook nog eens praktisch.

  Stijlvol

  ATMK heeft met de juiste aandacht een stijlvolle desinfectiezuil gemaakt. Deze is gemaakt van fraai en kwalitatief hout. De desinfectiezuil is uitvoerbaar in de kleuren zwart en wit en is voorzien van een handige zeepdispenser. Zo past het altijd perfect in de ruimte.

  Personaliseren

  Jouw desinfectiezuil personaliseren met een logo of tekst? Dat kan bij ATMK. De zuil kan voorzien worden van uiteenlopende afbeeldingen en teksten. Deze kunnen op het hout gelaserd of gegraveerd worden. Het krijgt hierdoor een persoonlijke touch en professionele uitstraling.

  “Altijd en overal een goede hygiëne: de desinfectiezuil is uitermate geschikt voor jouw winkel, supermarkt, bedrijf, kantoorpand of horecaruimte!”

  Telefonisch Offerte Aanvragen
  Mail Offerte Aanvragen

  Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!

  SHOP